lördag 16 maj 2015

Härlig dag och helg med för den delen

Har varit i sörfjärn idag hos farfar Bengt och Renee. Härlig dag! Hade tänkt ta igen förlorad studietid så böckerna var med... Men... Tja... Äsch! Det var alldeles för trevligt för att kunna fokusera på böckerna. 
Grabbarna sågade till "stubbar" som ska målas och placerad ut i trädgården. Åt god mat och drack vin och blev sååå sömnig. Jag gjorde "egen" våffelsmet för första gången, till mellis.  Enkelt och gott. Renee hade fyndat våffeljärn på loppis under hennes cykeltur till Gnarp. 

Träffade på farmor Maria helt otippat så Hannes följde med henne en sväng. 

Den här långhelgen har varit väldigt social. Har verkligen inte pluggat så mycket som jag borde men samtidigt så var det här den bästa medicinen mot dippen som höll på att ta fart. 

Började med skönhetsbehandling deluxe på Lina i onsdags. Avfärgade och vaxade ben om vartannat i 3,5 timme. Svettiga timmar men nu är hon minsann blond. 
Fortsatte med kvällsfike-picknick på köpmanberget med Tilda, innan barnen skulle sova. Gick sedan på manis med Marie. På dagen hade Jonas "pappadejt" så det kryllade av barn här. 

På torsdagen pluggade jag. Välbehövt! 

Fredagen började med finfrämmande från Uppsala. Vänner som vi sällan träffar kom på tacolunch. Vi pratade BBB- bröllop, barn och boende. De stannade i några timmar så vi hann även med att klippa lite hår, snacka och leka utomhus.  
Fortsatte mot middag hos Hannes dagiskompis som bor några hus bort. Dagis-Neo och gulliga mamma Mia. Fick jättegod lasagne och hembakt fika. Otroligt! Ensamstående mamma som bjuder hem hela Hannes "flock" och gör det men hemlagat och hembakt! 

Och idag sörfjärn... 
Nu är batterierna laddade! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar