söndag 21 juni 2015

Midsommarafton 2015

Vilken fantastisk midsommar 2015!! 

Vi firade andra året i rad hos min svärfar Bengt och hans fru Renee. De har en nybyggd stuga i sörfjärn som rymmer hela stora familjen. De har 6 barn, 5 respektive och 7 barnbarn så stolarna och sängplatserna fylls upp såna här tillfällen. 

Vi åt jättegod midsommarlunch och drack nubbe och sjöng snapsvisor. Solen sken och det kunde faktiskt inte bli bättre! 

Sedan tog alla en promenad till det gemensamma firandet som föreningen ordnar. Bengt ingår i föreningen så de hade varit där och fixat och grejat med godispåsar till barnen och midsommarstång och björkris och allt möjligt. I år kom vi dit i tid så barnen var med och bar midsommarstången och sen dansade vi och åt godis innan vi gick tillbaka till stugan. Supermysigt med traditionellt firande. Jag är så glad att barnen får vara med om detta!

Lekte lekar och hoppade studsmatta innan det blev dags för nattning och sedan grillat för oss vuxna. Firandet fortsatte till långt efter midnatt. De första av oss satt uppe och spelade kort till efter två på natten. 

Klara var så förtjust i Renee och följde efter henne som en liten svans. Hon pussade i luften och visade tydligt att det var Renee hon skulle till för att dela ut pussar. Hannes hade kul med Lucas och Neo som också är tre år. Blev lite öschigt i studsmattan ibland men förutom det hade de väldigt mycket glädje av varandra. 

Dagen efter badade Hannes i havet!!!!! Vilken cooling!!! 


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar