lördag 27 juni 2015

Peter och Carro

Vilken mysig kväll! Satt uppe till klockan 3 i uterummet inatt. Det var ljust när vi till slut bestämde oss för att gå och sova. Tur för oss att barnen sov till 8.30. 
Kom ner imorse och möttes av ett städat kök där Peter stod och fixade disken och föreslog pannkaksfrukost. 
Hannes och Peter gjorde pannkakssmet och sen drog brandlarmet igång. 
Jonas (som hade sovmorgon) kom nedspringandes som Tarzan i kalsonger och hoppade upp och röck ner den från taket. Vilken effektiv väckarklocka ;)

Igår fixade Peter och Carro maten. Fylld röding och regnbåge i foliepaket på grillen, friterad färskpotatis, sallad och vitlöksbröd med tortillakrydda. Och ostron!! Vi åt ostronen med rödvinsvinäger och scharlottenlök och det var faktiskt helt okej. Jag har tidigare konstaterat att ostron är det enda från havet som jag inte gillar. 

Dessutom fick jag present!!!!!! En jättefin kofta från MQ. Alltså på riktigt!!! 
De är så otroligt generösa och bjuder på så mycket värme. Fantastiska människor. De är en egen kategori på nåt vis. Öppna, generösa, ger energi, sprider värme, fixar och grejar och har verkligen sinne för detaljer. 

Vi fixade egentligen bara efterrätt. Vi gjorde hemmagjord mangosorbet och hallonsorbet och spett med exotiska frukter. Gjorde mangodaquire och strawberrydaquire också till. En riktig vitaminbomb till efterrätt ;) 

Spelade ett jätteroligt spel som de hade med långt in på natten. Deras katt bodde också här i natt och han var hela tiden i närheten. Så himla mysigt. 

Vissa kvällar/nätter vill man aldrig riktigt släppa. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar