torsdag 16 april 2015

Uterum med balkong-inspo

Kan tänka mig att det här retar gallfeber på en och annan. Men det är ju dumt att reta upp sig. ;)

Vi har klurat lite kring uterum och tänker att det kanske är dumt att vänta med tanke på ROT och allt det där med låga räntor. Vi tänkte ju först göra en pergola som man kan bygga vidare på med tiden, men nu är vi mer inne på ett riktigt tak och spröjsade glaspartier av nåt slag. Tänk också ett nätt träd som blommar utanför bakom lavendeln. Och nybakade bullar och glada barn. 

Det är bara drömmar än så länge. Vi drömmer om pensionärskuvös medan andra kanske drömmer om resor, nya bilar eller att finna drömjobbet. Drömmar är kul. 

Vi har tänkt att man kanske kan nyttja taket på uterummet i form av en balkong längre fram. Vi hade ju en fallfärdig balkong som vi tog bort när vi höjde huset. Det är inget som behöver lejas bort och därför har det ingen betydelse om vi gör det nu eller senare, med tanke på ROT. Men valet av form på taket påverkas ju såklart. Dessutom måste vi se hur det påverkar sol i övriga trädgården. Vill ju inte skugga hela tomten med balkongen liksom...

Såhär kan man ju göra med balkong ovanpå uterummet: (plus en bild som visar hur mysigt det kan vara i ett uterum FAST att det regnar)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar