söndag 13 september 2015

Bröllopet.

Vilket fantastiskt dygn vi har haft!

Det var verkligen ett heeeelt perfekt bröllop från början till slut. Först och främst tack vare Frida och Erik. Sen lyftes det ännu mer tack vare alla detaljer och alla fina människor. Alla sinnen blev tillfredsställda. Det var visuellt vackert, god mat och tilltugg, fantastisk musik (!!!!) och ett lyckopiller för hela kroppen att se deras kärlek och att dansa sig genom natten. 

Vigseln var som en saga. Fridas bror spelade en trolsk melodi på typ ukulele/banjo (?) tillsammans med en kille på gitarr. Ett lugn spred sig i kyrkan och håret reste sig på armar och i nacken. Sen kom de in... 

Allt var såååå personligt, vackert och engagerat. Aldrig pråligt eller uppblåst. Inte tvunget traditionsbundet. Det var Frida och Erik som hade satt ramarna och alla verkade stortrivas. 

Och bandet. BANDET! Man vill ju bara vara med liksom. Tänk om man satt på såna där talanger och hade möjligheten att vara i ett sånt sammanhang. Jag är ju (som vanligt) förälskad och kär. Som sagt... Lyckopiller! 

Pga önskemål av brudparet att vara försiktig med delning av bilder, så väljer jag att inte publicera bilder här förrän jag har fått godkänt av dem. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar